PRODEJ SORTIMENTU

Kultivované násadové kvasinky VIN 13

Velikost: 40 g
Dávkování: 20 g / 100 l kvasu

Popis: kmen Saccharomyces cerevisiae (univerzální)
Vlastnosti: Sušené granulované, praktické balení s jednoduchým dávkováním, lepší využití cukrů a vyšší výtěžnost alkoholu. Optimální cenové řešení pro malovýrobce ovocných kvasů
.

Enzym pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE

Velikost: 50 ml
Dávkování: jablečné kvasy 8 ml / 100 l; hruškové kvasy 5 ml / 100 l; švestkové kvasy 3 ml / 100 l

Popis: Pektiny jsou stavební látkou mnoha druhů ovoce. Teprve po odbourání pektinů dochází k rozpadu vnitřního obsahu plodů. Ovoce se stává tekutějším a šťáva obsažená v buňkách může být důkladněji prokvašena kvasinkami.

Kvasinky Power pro výrobce ovocných kvasů a medoviny

Velikost: 20 g
Dávkování: 15 – 20 g / 100 litrů

Popis: Sušené granulované, snadno skladovatelné, hluboké prokvašení a vysoká čeřivost, rychlé rozkvašení, zachování typického aroma, lepší využití cukrů a vyšší výtěžnost alkoholu, ochrana proti nechtěnému zoctovatění.

NUTROZIM – výživná sůl pro ovocné kvasy, rmuty a medovinu

Velikost: 20 g
Dávkování: 10 – 20 g / 100 l kvasu (rozmíchat v 10 násobném množství vody nebo zakvášené tekutiny
)
Popis: Speciální sůl pro výživu kvasinek obohacená o vitamín thiamin a přípravek ze sušených buněčných stěn. Doporučenými aplikacemi je výroba medoviny a výroba kvasů z odlisovaných moštů, kde lze předpokládat nedostatek živin. Sůl NUTROZIM příznivě napomáhá řešit problémy při kvašení ve stresových podmínkách (nízká teplota, přítomnost nechtěných látek a mikroorganismů). Před použitím nutno rozpustit v menším množství medoviny, šťávy nebo moštu a následně vmíchat do zakvašovaného obsahu.

Univerzální zátka pro demižóny

Popis: plastová zátka pro demižóny

Skleněné lahve na destilát

Velikost: 1 litr / 0,5 litr / 0,35 litr
Popis: lahve na destilát včetně barevného uzávěru

Etikety na lahve

Popis: jednotlivé druhy ovoce